Estem canviant la nostra web amb Avirator és un procés de modificació integral.


 

 

Un caprici per els teus sentits!! 

 

 

Apropar les parelles a la naturalesa, despertar els seus sentits en un ambient de relax … dins d’un entorn únic, saludable, cuidant l’harmonia, la pau i el benestar.

 

 

Com les petites portes àrabs. L’entrada a les Suites és una petita entrada que passa desapercebuda i simple, que vol amagar a l’exterior tot un món bonic que te a dins i donar privacitat als nostres clients dins de un humil hostal de només 6 habitacions.

Diferència, originalitat i bon gust converteixen el nostre petit hotel suites en una opció privilegiada per a unes vacances sense nens i en tot un regal per als sentits de qui ho visita.

Es tracta d’un Hostal petit, DIFERENT, situat en “pre-parc natural del Montseny” i que presenta una combinació d’entreteniment, salut, esport, relax, delícies gastronòmiques i activitats.

La seva situació privilegiada a L’EXCLUSIU MONTSENY reserva de la biosfera, permet al visitant trobar el seu paradís particular en un entorn privilegiat “el massis del Montseny“

Hostal suites, presenta un concepte d’allotjament divertit, diferent i exclusiu per a adults (excepte la suite Loft que accepta nens). Ideal tant per els qui volen gaudir d’una romàntica escapada com per aquells que busquen un hostal diferent en el Montseny.

Un hostal només per adults que es distingeix per una filosofia reflectida  en sis ROMÀNTIQUES HABITACIONS, totes diferents que presenten un estil romàntic amb punts d’il·luminació arabesca, així com també, un servei personalitzat i detallista, tot això permet respondre plenament a les expectatives dels clients que ens visiten.

 

 A més, hostal Suites destaca per:

  • Servei de  càtering Gourmet. (amb  reserva prèvia de 48h)
  • Mini SPA privat  per màxim una parella en sessions de 40 minuts.
  • Sis habitacions diferents i amb encant.
  • Romàntiques.
  • Racons  romàntics  i espais oberts.
  • Dissenyades per  una vetllada diferent.
  • Totes amb impressionants vistes al MONTSENY

Reserves

+ (34) 606 577 366 

+ (34) 626 321 289